Wimbledon: «Βασίλισσα» η Μουγκουρούθα (βίντεο)

Wimbledon: «Βασίλισσα» η Μουγκουρούθα (βίντεο)

Πέρσι «σκότωσε» τη Σερένα Γουίλιαμς και σήκωσε το Ρολάν Γκαρός.

Φέτος… περιποιήθηκε την αδερφή της, Βίνους Γουίλιαμς και κατέκτησε το Wimbledon!

Ο λόγος για την Ισπανίδα Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα, η οποία προσέφερε μια εκπληκτική παράσταση στο κοινό του Λονδίνου και σήκωσε με εμφατικό τρόπο το 2ο grand slam της καριέρας της.

Η 23χρονη χρειάστηκε μόλις 77’ για να κάμψει την αντίσταση της θρυλικής Αμερικανίδας. Παίρνοντας οκτώ συνεχόμενα γκέιμ (μετά το 5-5 στο πρώτο σετ), η νέα «βασίλισσα» του λονδρέζικου major επικράτησε με 7-5 και 6-0 και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς!

Ενδεικτικό του «κρότου» που προκάλεσε η Μουγκουρούθα, το γεγονός πως ανάγκασε την 37χρονη Βίνους Γουίλιαμς να χάσει σετ με 6-0 για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα καριέρα της. «Παράσημο» για τη νέα βασίλισσα του Wimbledon, που απέδειξε στο κορτ πως ήταν καλύτερη και δικαίως έφτασε στο τρόπαιο.

Υπενθυμίζεται πως για το μεσημέρι της Κυριακής είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός του Wimbledon στους άνδρες ανάμεσα σε Φέντερερ και Τσίλιτς, με τον King Roger να κυνηγά το ένατο τρόπαιό του(!) στο πιο γκλαμουράτο τουρνουά τένις.

Ο τελευταίος πόντος του τελικού και η συγκίνηση της Μουγκουρούθα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Wimbledon/status/886232331790495746

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.