ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οριστικά στο δρόμο του Ολυμπιακού η Παρτίζαν

Οριστικά στο δρόμο του Ολυμπιακού η Παρτίζαν

Την Παρτίζαν θα αντιμετωπίσει οριστικά ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό του Champions League, με τους Σέρβους να επιβεβαιώνουν τα υπέρ τους προγνωστικά και να προκρίνονται σε βάρος της Μπουντούτσοστ.

Η πρωταθλήτρια Σερβίας, παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε σπουδαία απόδοση -αντιθέτως προβλημάτισε με την παρουσία της- και αφού στάθηκε πολύ τυχερή, κατάφερε να αποσπάσει τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο Μαυροβούνιο, που σε συνδυασμό με τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς της χάρισε την πρόκριση.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 25 ή 26 Ιουλίου στο Βελιγράδι, ενώ το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 1 ή 2 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά την οριστική πρόκριση των Σέρβων, ο Ολυμπιακός μέσω του επίσημου σάιτ κατέγραψε ένα μικρό who is who για την Παρτίζαν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ολυμπιακού:

«Η αναμονή για τον Ολυμπιακό μας έλαβε τέλος το βράδυ της Τρίτης, καθώς μετά τη διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα, ανάμεσα στην Μπούντουτσνοστ και την Παρτιζάν, προέκυψε η αντίπαλος της ομάδας μας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Σε δύο παιχνίδια, ο Θρύλος θα κληθεί να αποκλείσει την ομάδα της Σερβίας και να προχωρήσει στα play offs, καθώς μετά το 0-0 στην Ποντγκόριτσα και το 2-0 του πρώτου ματς, η Παρτιζάν είναι εκείνη που πήρε την πρόκριση.

Σε ένα μικρό who is who της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Παρτιζάν ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1945 και αγωνίζεται στο Partizan Stadium του Βελιγραδίου, χωρητικότητας 32.710 θεατών. Τα χρώματά της είναι το άσπρο και το μαύρο, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια τη σεζόν που μας πέρασε, ενώ προπονητής της είναι ο Μίροσλαβ Τζούκιτς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.