Διπλός θρίαμβος για την Ελλάδα στην ιστιοπλοΐα! – Αργυρό η Κ.Δίβαρη, χάλκινο ο Λ.Τσορτανίδης στο Παγκόσμιο Techno

Διπλός θρίαμβος για την Ελλάδα στην ιστιοπλοΐα! – Αργυρό η Κ.Δίβαρη, χάλκινο ο Λ.Τσορτανίδης στο Παγκόσμιο Techno

Mεγάλη επιτυχία για την Eλλάδα στην ιστιοπλοΐα, με διπλό θρίαμβο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα TECHNO που ολοκληρώθηκε στο Κιμπερόν της Γαλλίας. Στα κορίτσια η Κατερίνα Δίβαρη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και στα αγόρια ο Λεωνίδας Τσορτανίδης το χάλκινο.

Η ιστιοπλόος του ΝΑΟΒΒ, μετά από 11 συναρπαστικές ιστιοδρομίες, συγκέντρωσε 46 βαθμούς και βρέθηκε στην δεύτερη θέση, πίσω από την Ιταλίδα Σπεσιάλε. Η έτερη Ελληνίδα, Κ. Σαραβανού τερμάτισε 35η σε 50 σκάφη. Με σειρά του, ο αθλητής του ΝΟ Άνδρου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στις 12 κούρσες που έτρεξαν τα 95 σκάφη και έφτασε στην τρίτη θέση με 39 βαθμούς, πίσω από τους Γάλλους Πιανάτσα και Ζολιβέ.

Αυτό ήταν το τρίτο μετάλλιο για τον Τσορτανίδη μέσα στο 2017. Είχαν προηγηθεί το αργυρό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RSX της κατηγορίας U17 και το χάλκινο στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας. Πολύ καλά πήγε και ο Α. Καλπογιαννάκης, ο οποίος τερμάτισε 5ος με 62, 2 βαθμούς, ενώ ο Π. Τσορτανίδης ήταν 15ος με 148β. και ο Ε. Μανιαδάκης 19ος με 162 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον αργυρό στολίσκο των 46 σκαφών ο Σ. Ε. Τζοτζολάκης ήταν 2ος με 114β. και ο Μ. Βούρτσης 29ος με 311 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.