ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έτοιμος για την πρώτη μάχη με την Παρτίζαν ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για την πρώτη μάχη με την Παρτίζαν ο Ολυμπιακός

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Παρτίζαν, ο προπονητής των πρωταθλητών παραδέχθηκε ότι περιμένει ένα σκληρό παιχνίδι.

Σημείωσε ωστόσο ότι η ομάδα του έχει κάνει καλή προετοιμασία και μεταγραφές και θα είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες, αλλά και στην καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάσι
Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού: «Πιστεύω ότι αυτή τη φορά είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε αυτόν τον προκριματικό γύρο. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, η ομάδα έχει πάρει καλούς παίκτες και νομίζω είμαστε έτοιμοι για τα ματς».

Για την Παρτίζαν: «Σίγουρα τους σεβόμαστε. Είναι μια καλή ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, όμως έχουμε έρθει εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε μετά το προβάδισμα στο γήπεδό μας».

Για την καυτή ατμόσφαιρα που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός: «Είναι ένα από τα πιο ωραία γήπεδα που μπορεί να παίξει κανείς, με πολύ κόσμο. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς βέβαια, όμως η ομάδα μας μπορεί ν’ αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα».

Είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι. «Ξέρω την ατμόσφαιρα που επικρατεί σ’ αυτό το γήπεδο και είμαστε εδώ για να δώσουμε ένα σκληρό και δύσκολο ματς.
Εγώ στην ομάδα έχω παίκτες από πολλά σημεία του πλανήτη. Μπορεί να φταίει το γεγονός ότι έφυγα από το σπίτι μου μικρός κι έχω μάθει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους από πολλές κουλτούρες».

Για την πολιτική χροιά που δίνουν κάποιοι στο ματς: «Ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε μόνο για το ποδόσφαιρο, όχι για το Κόσοβο. Είναι καλύτερο να έχεις ένα γήπεδο γεμάτο οπαδούς».

Φορτούνης: «Ήρθαμε να πάρουμε αποτέλεσμα πρόκρισης»

Να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Σερβία κόντρα στην Παρτιζάν, ώστε να έχει το πάνω χέρι στη ρεβάνς θέλει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Κώστα Φορτούνη.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Έλληνα άσου:
Για δεύτερη στη σερί χρονιά ο Ολυμπιακός μπαίνει στη διαδικασία των προκριματικών. Σε σχέση με πέρσι θεωρείς ότι η ομάδα είναι πιο έτοιμη γι’ αυτή τη διαδικασία; «Πιστεύω ότι αυτή τη φορά είμαστε έτοιμοι να παίξουμε αυτόν τον προκριματικό γύρο. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία, έχουμε κάνει καλό σχεδιασμό, η ομάδα έχει πάρει καλούς παίκτες και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα παιχνίδια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι εικόνα έχετε σχηματίσει για τον αντίπαλο σας; «Τους σεβόμαστε. Είναι πολύ καλή ομάδα, που ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε το προβάδισμα στο γήπεδο μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.