ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παρτίζαν-Ολυμπιακός: «Ψάχνει» προβάδισμα πρόκρισης στο Βελιγράδι

Παρτίζαν-Ολυμπιακός: «Ψάχνει» προβάδισμα πρόκρισης στο Βελιγράδι

Η αποστολή του δεν είναι εύκολη, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτη. Εξάλλου με εξαίρεση την περσινή χρονιά και τον αποκλεισμό σοκ από την Μπερ Σεβά (στον 3ο προκριματικό γύρου του Champions League) ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός έχει να επιδείξει ουκ ολίγα θετικά αποτελέσματα σε έδρες ομάδων πολύ πιο δυνατών αντιπάλων από την Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αποδείξουν ότι το περσινό πάθημα τους έχει γίνει μάθημα, κάνοντας το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή τους στην ποδοσφαιρική ελίτ της Ευρώπης.

«Είναι ένα από τα ωραιότερα ματς που θα μπορέσαμε να παίξουμε και θα το… αντιμετωπίσουμε», είπε με νόημα ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος πέρσι οδήγησε την Λέγκια Βαρσοβίας στους ομίλους και το ίδιο θέλει να κάνει και με τον Ολυμπιακό, αν και έχει αρκετά προβλήματα.

Ο Κοσσοβάρος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Ελαμπντελαουΐ, Μποτί, Ταχτσίδη, Ανδρούτσο ενώ άφησε εκτός αποστολής τους Ελιονούσι, Μάρτινς και τον Μίλιτς που αποκτήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού όμως έχει βάθος και ο στόχος των ερυθρόλευκων είναι η νίκη ή ισοπαλία με γκολ που θα τους δώσει το ξεκάθαρο προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στην Παρτίζαν το μεγάλο ερωτηματικό ήταν ο Λεονάρντο, ο οποίος απουσίαζε από το ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάτσβα, αλλά ζήτησε συγνώμη και υπολογίζεται (αν και το μυαλό του είναι στα πετροδόλλαρα της Αλ Αχλί) ενώ οι διοικούντες των Σέρβων τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει ουκ ολίγες εκκλήσεις στον κόσμο τους προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος της τιμωρίας από την UEFA (ήδη σήμερα ένα μέρος της κερκίδας θα μείνει κλειστό).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πιθανές ενδεκάδες:
Παρτίζαν: Κλάγιτς, Βουλίτσεβιτς, Τσίρκοβιτς, Όστοϊτς, Μίλετιτς, Εβέρτον, Κόσοβιτς, Γιάνκοβιτς, Λεονάρντο, Ταουαμπά, Τζούρτζεβιτς
Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Κούτρης, Βούκοβιτς, Ρέτσος, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Μάριν, Πάρντο (Καρσελά), Εμενίκε (Μπεν)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.