ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κύπελλο Ελλάδος: Ποιοι είναι οι όμιλοι που κληρώθηκαν;

Κύπελλο Ελλάδος: Ποιοι είναι οι όμιλοι που κληρώθηκαν;

Η πολυαναμενώμενη κλήρωση ολοκληρώθηκε, όσον αφορά τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, αναδυκνείοντας μερικά πολύ ενδιαφέροντα ζευγαρώματα.

Στον πρώτο γύρο θα διεξαχθεί μόλις ένα ματς, καθώς Αιγινιακός και Βέροια θα κοντραριστούν για να προκύψει μία ομάδα που μαζί με τις υπόλοιπες 16 της Football League και τις 16 της Super League θα στελεχώσουν τα γκρουπ. Το ζευγάρι αυτό θα αναμετρηθεί 19-20/8 και 29-30/8, αλλά ίσως υπάρξει μεταφορά κατά μία εβδομάδα.

Εις ό,τι αφορά στους ομίλους, κάθε γκρουπ περιλαμβάνει δύο ομάδες της Super League και δύο της Football League με τις δύο πρώτες να περνούν στην επόμενη φάση.

1ος: Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Ηρακλής.

2ος: ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός Απόλλων Πόντου, Νικητής Αιγινιακός-Βέροια.

3ος: ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα.

4ος: Ατρόμητος, Κέρκυρα, Σπάρτη, Τρίκαλα.

5ος: Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Αχαρναϊκός, Κισσαμικός.

6ος: Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, Εργοτέλης.

7ος: Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Παναιγιάλειος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

8ος: Παναθηναϊκός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.