ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Η Ινικα ΜακΦέρσον είναι αναμφισβήτητα η πιο εκκεντρική αθλήτρια (φωτό)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Η Ινικα ΜακΦέρσον είναι αναμφισβήτητα η πιο εκκεντρική αθλήτρια (φωτό)

Τα τατουάζ που έχει από την κορυφή ως τα νύχια και το περίεργο μακιγιάζ που επέλεξε να κάνει για να αγωνιστεί,τράβηξαν τα βλέμματα.

Μπορεί η Αμερικανίδα να μην κατάφερε να πάρει μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, αλλά σίγουρα κέρδισε το «βραβείο» του πιο παράξενου μακιγιάζ της διοργάνωσης που γίνεται στο Λονδίνο.

Η Ινικα ΜακΦέρσον εμφανίστηκε στον τελικό του ύψους με έχοντας βάψει με τέτοιο τρόπο το πρόσωπό της που είτε έμοιαζε σαν να είχε κάνει ότι μπορούσε για να μουτζουρωθεί, είτε για να μοιάζει με κάποιον σούπερ ήρωα. Αυτό το μακιγιάζ, σε συνδυασμό με το μαλλί «μοϊκάνα» και τα τατουάζ, είχε ως αποτέλεσμα να συζητιέται το όνομά της στα social media, παρότι πήρε μόλις την ένατη θέση στον αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.