Ανακοινώθηκε η πώληση Ζέκα στην Κοπεγχάγη – 2,6 εκατ. το τίμημα

Ανακοινώθηκε η πώληση Ζέκα στην Κοπεγχάγη – 2,6 εκατ. το τίμημα

Παίκτης της Κοπεγχάγης είναι κι επίσημα ο Κάρλος Ζέκα.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πώληση του Πορτογάλου (που πολιτογραφήθηκε Έλληνας) μέσος ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα για έξι και πλέον χρόνια.

Ο 28χρονος άσος φεύγοντας για τη Δανία θα φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ περίπου 2,6 εκατ. ευρώ (τα 2 εκατ. εξ αυτών άμεσα καταβλητέα), που θα αξιοποιηθούν για την αντικατάστασή του και πιθανώς για την ενίσχυση σε άλλες θέσεις.

Τη συμφωνία των δύο ομάδων επιβεβαιώνει και ο σύλλογος από την Δανία, με ανακοίνωση που εξέδωσε και αναφέρει πως απομένουν οι συζητήσεις για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή.

H ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με την Κοπεγχάγη για την πώληση του Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ζέκα.

Ο Παναθηναϊκός ευχαριστεί δημόσια τον Ζέκα για τη μακρόχρονη προσφορά του στο σύλλογο. Ο Ζέκα εντάχθηκε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2011 και στη διάρκεια αυτής της εξαετίας κατέγραψε 247 συμμετοχές και 9 γκολ με τη φανέλα του Τριφυλλιού, σηκώνοντας το Κύπελλο Ελλάδας το 2014. Διατέλεσε επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας, αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης του περιβραχιονίου.

Πλέον ο Ζέκα ανήκει στην Κοπεγχάγη, αλλά στον Παναθηναϊκό άφησε το στίγμα του. Η αυταπάρνηση, το αγωνιστικό πνεύμα και η ηγετική στάση του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου είναι βασικά στοιχεία που τον καθιστούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσους θέλουν να τιμούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο δεσμός Παναθηναϊκού και Ζέκα δεν σπάει. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.