ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαρσέλο: Μέχρι τα 16 μου δεν ήξερα τι είναι το Champions League

Μαρσέλο: Μέχρι τα 16 μου δεν ήξερα τι είναι το Champions League

Ο 29χρονος μπακ, Μαρσέλο αποκάλυψε πως μέχρι τα 16 του δεν είχε ιδέα τι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ! «Η οικογένειά μου πίστεψε ότι υπέγραψα στη Ρεάλ μόλις το είδαν στις ειδήσεις», ανέφερε!

Τους λόγους για τους οποίους θεωρείται -εκτός από εξαιρετικός δεξιός μπακ- ένας από τους πιο ωραίους τύπους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο υπενθύμισε ο Μαρσέλο.

Με περίσσια ειλικρίνεια, ο Βραζιλιάνος έγραψε στην ιστοσελίδα «Players Tribune», όπου δημοσιεύονται από τους αθλητές ανέκδοτες ιστορίες και περιστατικά από τη ζωή και την καριέρα τους, σπαρταριστές ατάκες.

Όπως, για παράδειγμα, εκείνη, με την οποία παραδέχθηκε πως, μέχρι την ηλικία των 16 ετών, δεν γνώριζε καν τι είναι το Champions League -και, πλέον, έχει τρία!

«Μέχρι τα 16 μου χρόνια δεν ήξερα τι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ… Θυμάμαι ότι έπαιζε η Μονακό με την Πόρτο και έλεγα στα ανίψια μου »Τι διάολο είναι αυτό το Τσάμπιονς;». Μου απαντούσαν »Θείε, είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε!

Θυμήθηκε, δε και τη μέρα, που υπέγραψε (σ.σ. το 2007) στους Μαδριλένους: «Με πήρε κάποιος τηλέφωνο και με ρώτησε αν ήθελα να παίξω στη Ρεάλ. Του είπα πως εννοείται ότι ήθελα και μου απάντησε»ωραία, οπότε πας στη Ρεάλ».

Όταν ταξίδεψα, πίστευα πως απλά θα κάναμε μια κουβέντα, όμως μπήκα σε ένα γραφείο στο οποίο υπήρχαν στο τραπέζι έτοιμα συμβόλαια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα υπέγραψα και αμέσως η ομάδα με παρουσίασε στους δημοσιογράφους και τον κόσμο. Η οικογένειά μου δεν πίστευε ότι είχα υπογράψει στη Ρεάλ και το κατάλαβαν μόλις είδαν τις ειδήσεις»!

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.