ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ένα βήμα πριν το «γκρεμό» η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ένα βήμα πριν το «γκρεμό» η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφού η οικονομική θηλιά σφίγγει συνέχεια στο λαιμό του και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές.

«Θα πρέπει τον Ιανουάριο να πουληθούν κάποιοι παίκτες για να γίνει βιώσιμος ο Παναθηναϊκός, υπάρχει και το θέμα του Βλαχοδήμου. Οι παίκτες που πρέπει να πουληθούν είναι με τα μεγάλα συμβόλαια. Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να αντέξει τα μεγάλα συμβόλαια… Πάνω από 50% οι πιθανότητες να πέσει στον γκρεμό η ομάδα», τόνισε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στη συνδρομητική, ο νυν πρόεδρος του «τριφυλλιού», Βασίλης Κωνσταντίνου, αποτυπώνοντας τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει το ιστορικό σωματείο.

Οι εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα αναμένονται ραγδαίες, αφού ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πουλήσει όλα τα βαριά του συμβόλαια και να μειώσει το μπάτζετ της ομάδας στο ελάχιστο για να βγει η σεζόν. Ο Βλαχοδήμος αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν, αφού η πρόταση της Μπενφίκα αναμένεται να γίνει αποδεκτή, ενώ τον ίδιο δρόμο θα πάρει και ο Κουρμπέλης. Πρόθεση της διοίκησης του τριφυλλιού είναι να ξεφορτωθεί από την ομάδα τα βαριά συμβόλαια και να στελεχώσει την πρώτη ομάδα με αρκετά παιδιά από τις Ακαδημίες.

Για να φανταστείτε σε τι οικονομική κατάσταση είναι ο Παναθηναϊκός, χρωστά χρήματα στον Στέργο Μαρίνο από το 2012!

Όσον αφορά την ευρωπαϊκή προοπτική του «τριφυλλιού», εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα και μόνο με ένα θαύμα θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να πάρει την άδεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

To τριφύλλι θα δει σύντομα την κίτρινη κάρτα από την UEFA και για να γλιτώσει τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να καλύψει τον Δεκέμβρη και τον Μάρτη υποχρεώσεις που φτάνουν τα 7 εκατ. ευρώ. Πράγμα σχεδόν απίθανο με τα τωρινά δεδομένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.