ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ολυμπιακός: Απών κι από το Τελ Αβίβ ο Β.Σπανούλης

Ολυμπιακός: Απών κι από το Τελ Αβίβ ο Β.Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα μείνει και πάλι εκτός και δεν πρόκειται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας που θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (23/10) για το Τελ Αβίβ.

Ο «πονοκέφαλος» του Γιάννη Σφαιρόπουλου με την απουσία του Βασίλη Σπανούλη θα συνεχίσει να υπάρχει και την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» έχει ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατο από την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί και δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Μάλιστα θεωρείται δύσκολο να δώσει το «παρών» ακόμα και στο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο την Χίμκι.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα πάρει στην αποστολή 13 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του νεαρού Αρσενόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.