Α.Κόντε για Ζ.Μουρίνιο: «Πρέπει να δείχνεις σεβασμό εντός αγωνιστικού χώρου και όχι εκτός»

Α.Κόντε για Ζ.Μουρίνιο: «Πρέπει να δείχνεις σεβασμό εντός αγωνιστικού χώρου και όχι εκτός»

Η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το τελευταίο σφύριγμα η κάμερα έπιασε τον Αντόνιο Κόντε να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει με τους οπαδούς των μπλε και τον Ζοσέ Μουρίνιο να έχει πάει στον αντίπαλο πάγκο και να δίνει το χέρι του στους ανθρώπους των Λονδρέζων.

Όταν, λοιπόν, ο Ιταλός ρωτήθηκε γιατί δεν περίμενε για την καθιερωμένη χειραψία, είπε ορθά-κοφτά στην κάμερα του Sky ότι απλά δεν σέβεται τον Μουρίνιο εκτός αγωνιστικού χώρου. «Δεν είναι σημαντικό», είπε αρχικά ο Κόντε. «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Πρέπει να δείχνεις σεβασμό εντός αγωνιστικού χώρου και όχι εκτός».

Η ίδια ερώτηση έγινε και στον Μουρίνιο. «Τι θέλατε να κάνω; Να τον κυνηγώ στη μέση του γηπέδου; Ήμουν εκεί, έδωσα το χέρι μου στους ανθρώπους που ήταν εκεί (σ.σ. στον πάγκο της Τσέλσι)», ήταν το σχόλιο του ενοχλημένου Πορτογάλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.