ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιστολή Αγγελόπουλων σε Αλ. Τσίπρα για ΚΕΔ/ΕΟΚ

Επιστολή Αγγελόπουλων σε Αλ. Τσίπρα για ΚΕΔ/ΕΟΚ

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για το θέμα που έχει προκύψει με την ΚΕΔ/ΕΟΚ και τους ορισμούς των διαιτητών!

Παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις το θέμα με την ΚΕΔ/ΕΟΚ, που φτάνει μέχρι τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, απέστειλαν επιστολή στον Τσίπρα, από τον οποίον ζήτησαν να παρέμβει στο θέμα που αποτελεί την… καυτή πατάτα του ελληνικού μπάσκετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, μετά την μεγάλη ένταση που επικράτηση στη συνεδρίαση της ΚΕΔ για τους διαιτητές των τελικών, τη σύλληψη του Στέλιου Συμεωνίδη και το… παραλίγο αυτόφωρο για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο έπειτα από μήνυση των Γκόντα-Φούφη, ένα νέο επεισόδιο έρχεται για να προστεθεί στο ζήτημα που έχει μαγνητίσει τα βλέμματα τις τελευταίες ημέρες στην «πορτοκαλί» (και όχι μόνο) επικαιρότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.