ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ιχνος ντροπής: Έκλεψαν το ποδήλατο 19χρονου πρωταθλητή που ήθελε να συμμετάσχει στους παραολυμπιακούς του 2020

Ιχνος ντροπής: Έκλεψαν το ποδήλατο 19χρονου πρωταθλητή που ήθελε να συμμετάσχει στους παραολυμπιακούς του 2020

Τα όνειρα του ναυάγησαν καθώς εκλάπη το ποδήλατο του 19χρονου πρωταθλητή ΑμεΑ Νίκου Παπαγγελή από το Λαγονήσι. Φιλοδοξούσε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς του 2020.

Ο Νίκος Παπαγγελής είναι ο μοναδικός Έλληνας, που κάνει ποδήλατο με ένα πόδι, χωρίς πρόσθετο μέλος.

Οπως αναφέρει σε δημοσίευσή του στο Facebook, το ποδήλατο κόστιζε περίπου 7.500 ευρώ με αποτέλεσμα και να μην μπορεί να αγοράσει άλλο σύντομα και να μην μπορεί να κάνει προπονήσεις, καθώς το ποδήλατο ήταν ειδικά σχεδιασμένο να μην έχει πετάλι από την μία πλευρά.

Το ποδήλατο του πρωταθλητή Νίκου Παπαγγελή κλάπηκε στο Λαγονήσι, ενώ όπως είχε πει ο ίδιος στο Star, χωρίς το ποδήλατο δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο που είναι να προκριθεί στους Παραολυμπιακούς στο Τόκιο το 2020.

«Το ποδήλατο είναι άχρηστο για τους άλλους. Δεν μπορεί να μπεί αριστερό πετάλι. Κάνει μόνο για άτομα με ένα πόδι. Δίνω μάλιστα και αμοιβή σ΄όποιον με βοηθήσει να το βρώ. Και για μένα αυτό το ποδήλατο είναι η ζωή μου και χωρίς αυτό δεν μπορώ να πάω στο Τόκιο», είχε πει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.