ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Bloomberg: Ο Αμπράμοβιτς βγάζει στο σφυρί την Τσέλσι – Πόσα ζητάει

Bloomberg: Ο Αμπράμοβιτς βγάζει στο σφυρί την Τσέλσι – Πόσα ζητάει

Tο ποσό με το οποίο προτίθεται να πωλήσει τη Τσέλσι ο Ρομάν Αμπράβοβιτς έγινε γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικών μέσων, και συγκεκριμένα του «Bloomberg».

Δεν είναι κρυφό πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σκέφτεται εδώ και καιρό να πουλήσει τη Τσέλσι. Ο 51χρονος μεγιστάνας έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις για τους «μπλε», οι οποίες φτάνουν μέχρι και τα 2.5 δις ευρώ.

Παρά το γεγονός πως το παραπάνω ποσό θα αποτελούσε ρεκόρ πώλησης αθλητικής ομάδας, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος φαίνεται να μην βιάζεται να «ξεφορτωθεί» την ομάδα του Λονδίνου, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού «Bloomberg» ζητάει ένα ποσό κοντά στα 3.4 δις ευρώ.

Ο Αμπράμοβιτς ενημέρωσε την εταιρία που διαχειρίζεται την υπόθεση, η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη, πως προτιμά να περιμένει μέχρι τις αρχές του νέου έτους για την πώληση του συλλόγου, περιμένοντας σαφώς μια καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε πως η Τσέλσι είχε περάσει στα χέρια του το 2003, για την αγορά της οποίας είχε καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ. Από τότε η Τσέλσι ανέβηκε πολλά «σκαλιά» σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα Αγγλίας, ένα Champions League και ένα Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.