ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο: Ο Ερυθρός Αστέρας «έλιωσε» στο Μαρακανά τη Λίβερπουλ

Βίντεο: Ο Ερυθρός Αστέρας «έλιωσε» στο Μαρακανά τη Λίβερπουλ

Μια νύχτα που θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή έζησαν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα οι οποίοι είδαν τον Πάβκοβ να καρφώνει δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα του Άλισον για τη νίκη με 2-0 επί της Λίβερπουλ

Οι παίκτες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς παίρνοντας ενέργεια από την φανταστική εξέδρα έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους απειλώντας με τους Μάριν και Σάβιτς. Η Λίβερπουλ βρήκε την μεγάλη της ευκαιρία για να παγώσει το γήπεδο στο 17′, αλλά ο Στάριτζ κατάφερε να αστοχήσει σχεδόν εξ’ επαφής.

Τη απίθανη αυτή χαμένη ευκαιρία, οι Άγγλοι την πλήρωσαν, καθώς στο 22′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μάριν ο Πάβκόβ πήδηξε πιο ψηλά από τον Φαν Ντάικ και με δυνατή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο, η απόλυτη ηδονή θα ερχόταν για τη σέρβικη ομάδα στο 29ο λεπτό, όταν ο Πάβκοβ έπιασε έναν τρομερό κεραυνό από τα 25 περίπου μέτρα απόσταση και κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Άλισον.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Λίβερπουλ προσπάθησε για να μειώσει, αλλά οι γηπεδούχοι κράτησαν με σχετική άνεση το 2-0.

Όπως ήταν εύλογο, στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ πίεσε αφόρητα. Αλλά γκολ δεν μπήκε, παρά μόνο ήρθαν δύο δοκάρια για τους «κόκκινους».

Πρώτα στο 55′ ο Ρόμπερτσον έκανε μια σέντρα από αριστερά, η οποία κόντραρε στον Μπεν και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Και μετά στο 71′ όταν ο Σαλάχ μετά από κόρνερ έπιασε ένα βολέ από τα όρια της περιοχής, το οποίο τράνταξε το δεξί δοκάρι του Μπόριαν. Στο 79′ πάλι ο Αιγύπτιος έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Ρόντιτς έδιωξε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Παρά την ασφυκτική πίεση της Λίβερπουλ το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους με τον Ερυθρό Αστέρα να βάζει πλέον… φωτιά στον όμιλο αφού πλέον έφτασε στους 4 βαθμούς, ενώ η Λίβερπουλ έμεινε στους 6.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόριαν, Στόικοβιτς (59′ Γκόμπελιτς), Σάβιτς, Ντέγκενεκ, Ρόντιτς, Κρστίτσιτς (73′ Γιόβιτσιτς), Γιόβαντσιτς, Μπεν, Μάριν (64′ Τσάουσιτς), Σρνιτς, Πάβκοβ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (46′ Γκόμεζ), Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Λαλάνα (79′ Οριγκί), Μανέ, Σαλάχ, Στάριτζ (46′ Φιρμίνο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.