ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Παρελθόν» ο Σιμόες για την ΑΕΚ: «Ήθελα να μείνω αλλά μου άνοιξαν την πόρτα» δηλώνει ο ποδοσφαιριστής

«Παρελθόν» ο Σιμόες για την ΑΕΚ: «Ήθελα να μείνω αλλά μου άνοιξαν την πόρτα» δηλώνει ο ποδοσφαιριστής

Ο Αντρέ Σιμόες προανήγγειλε την αποχώρησή του από την ΑΕΚ τον ερχόμενο Γενάρη, υποστηρίζοντας ότι είναι στεναχωρημένος με όσα έγιναν και πλέον δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει από την ομάδα.

Φθάνοντας μέχρι και τη θέση του αρχηγού στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, ΑΕΚ, ο Αντρέ Σιμόες υποστήριξε ότι είναι ευγνώμων για όσα του πρόσφερε η ομάδα, αλλά και δυσαρεστημένος με όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος, τόνισε στη Live Sport ότι καταλαβαίνει τη λογική του προέδρου της Ένωσης, αλλά ουσιαστικά επιβεβαίωσε και την αποχώρησή του από τα Σπάτα μετά από 5 χρόνια στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Σιμόες

«Αν πω πως δεν είμαι στενοχωρημένος με ό,τι έχει γίνει θα είναι ψέματα. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την ΑΕΚ την αγάπησα. Μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ και να φτάσω εδώ που έφτασα. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου και είμαι περήφανος γι΄ αυτό. Όμως, είμαι επαγγελματίας και καταλαβαίνω τι γίνεται. Καταλαβαίνω τη λογική της ΑΕΚ. Το να θέλει να σχεδιάσει την επόμενη μέρα της. Απλά με στενοχωρεί ο τρόπος που έρχεται αυτό το τέλος. Για παράδειγμα στην Πορτογαλία έγραψαν ότι ο Σιμόες και τα άλλα παιδιά φταίνε για όλα, πράγμα που δεν είναι αλήθεια. Έγραψαν και για την ατάκα του προέδρου. Αυτό με στενοχωρεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν έχω άλλη επιλογή από το να φύγω. Ήθελα να μείνω, αλλά μετά από όσα συνέβησαν, μου άνοιξαν την πόρτα. Αυτό που θέλω όμως να ξέρουν όλοι είναι το εξής: Σέβομαι απεριόριστα την ΑΕΚ και τον πρόεδρο. Αυτός με έφερε στην ΑΕΚ, από μία μικρή ομάδα της Πορτογαλίας. Με βοήθησε και παρά τα όσα έχουν γίνει θα βοηθήσω και εγώ την ΑΕΚ. Εγώ θα φύγω σαν φίλος»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.