ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Άκυρο» του Ζλάνταν στο Ρονάλντο – Η ιδανική 11αδα του Σουηδού – Ούτε αναπληρωματικός ο Πορτογάλος – Μέσα ο Μέσι! (φώτο)

«Άκυρο» του Ζλάνταν στο Ρονάλντο – Η ιδανική 11αδα του Σουηδού – Ούτε αναπληρωματικός ο Πορτογάλος – Μέσα ο Μέσι! (φώτο)

Μια 16άδα (αφού έχει μονάχα πέντε παγκίτες) έφτιαξε ο Ζλάταν και δημοσίευσε στα social media, δίνοντας τροφή για συζήτηση με τις επιλογές του.

Σε αυτές τις επιλογές, βρίσκεται κανονικά ο Λιονέλ Μέσι, όπως επίσης και ο Ροναλντίνιο αλλά και… η αφεντιά του, όχι όμως ο CR7, τον οποίο δεν έβαλε ούτε καν στον πάγκο!

Για τη θέση κάτω απ’ τα γκολπόστ επέλεξε τον Μπουφόν, στην τετράδα της άμυνας έβαλε τους Τουράμ, Τιάγκο Σίλβα, Νέστα και Μάξουελ, στα χαφ τους Τσάβι, Βιεϊρά και Νέντβεντ, ενώ, πίσω από τον… «Ίμπρα», τον οποίο τοποθέτησε στην κορυφή της επίθεσης, έβαλε τους Μέσι και «Ρόνι».

Στον πάγκο, άφησε τους Ζούλιο Σέζαρ, Ινιέστα, Καναβάρο, Γκατούζο και Ζέεντορφ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bq2khmwg-k6/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.