ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό Έλληνας επιθετικός.. (φωτο)

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό Έλληνας επιθετικός.. (φωτο)

Τις διεργασίες για την επιστροφή ενός παίκτη που τα είχε πάει αρκετά καλά το διάστημα που αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα φαίνεται ότι εξετάζουν στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με κάποια «πράσινα» ρεπορτάζ, στον σύλλογο εξετάζεται η περίπτωση απόκτησης του Γιάννη Μυστακίδη.

Ο 24χρονος επιθετικός, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση τόσο ως φορ όσο και ως πλάγιος, δείχνει να είναι μέσα στις επιλογές που εξετάζουν οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας. Αν όχι για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, για αυτήν του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει, ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να έχει κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ να τον αφήσει ελεύθερο και παράλληλα να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το «τριφύλλι».

Ωστόσο, από τον Παναθηναϊκό διαψεύδονται σχεδόν όλα τα σενάρια, καθώς διαμηνύουν ότι προπονητής και τεχνικός διευθυντής δεν έχουν ακόμη δρομολογήσει τα μεταγραφικά ζητήματα.

Επίσης, υπάρχει και ένα θέμα με τον Μυστακίδη, που έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτήν τη στιγμή αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΣ Γιάννινα. Άρα, εκτός όλων των άλλων, πρέπει να «σπάσει» και η συμφωνία των Θεσσαλονικιών με τους Ηπειρώτες. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν.

Μια παρόμοια υπόθεση ήταν και του Χρήστου Δώνη, του υπαρχηγού των «πράσινων», ο οποίος είχε πάει ως δανεικός στα Γιάννενα από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2016-17, ωστόσο αυτός ολοκληρώθηκε τον χειμώνα, σε συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, για να συνεχίσει εκείνος την καριέρα του στον Ηρακλή για το υπόλοιπο της περιόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.