ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άγνωστοι «μπούκαραν» στο γήπεδο της Χρυσούπολης με αγροτικό και χάλασαν τον τάπητα… σπινιάροντας!

Άγνωστοι «μπούκαραν» στο γήπεδο της Χρυσούπολης με αγροτικό και χάλασαν τον τάπητα… σπινιάροντας!

Ένα πρωτοφανές και σαφώς καταδικαστέο περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23/12 στο δημοτικό γήπεδο Χρυσούπολης.

Ένα αυτοκίνητο (προφανώς αγροτικού τύπου) μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κατέστρεψε «σπινιάροντας» τον χλοοτάπητα «ακυρώνοντας» τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια για την δημιουργία φιλόξενου αθλητικού χώρου για τις δύο ομάδες του Δήμου Νέστου που αγωνίζονται στην Γ’ εθνική κατηγορία (ΝΕΣΤΟΣ και ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ).

Η ποδοσφαιρική ομάδα ΝΕΣΤΟΣ εξέδωσε για το συμβάν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε πολύ το αυτοκίνητο και τον οδηγό που εχθές το βράδυ 23-12 μπήκε στο γήπεδο Χρυσούπολης και κατέστρεψε τον αγωνιστικό χώρο. Ένα γήπεδο που αυτή την αγωνιστική περίοδο μοιράζονται δύο ομάδες της περιοχής μας (ΝΕΣΤΟΣ και ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ) οι οποίες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και μας κάνουν περήφανους κάθε Κυριακή. Ένα γήπεδο στο οποίο ο Δήμος έχει επενδύσει. Ένα γήπεδο στο οποίο καθημερινά άνδρες γυναίκες αγόρια κορίτσια και σωματεία βρίσκουν διέξοδο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Ευχαριστούμε και πάλι το παλικάρι για την ζημιά που μας έκανε και θα βάλει σε διαδικασία όλους τους μηχανισμούς για να κάνουν ξανά το γήπεδο στολίδι του Δήμου Νέστου. Καλά Χριστούγεννα με υγεία ευτυχία και χωρίς κακία. Να είστε ΟΛΟΙ καλά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.