ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Σφαιρόπουλος «σόκαρε» τον Ιτούδη! – «Βόμβα» μεγατόνων από τη Μακάμπι στη Μόσχα

Ο Σφαιρόπουλος «σόκαρε» τον Ιτούδη! – «Βόμβα» μεγατόνων από τη Μακάμπι στη Μόσχα

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε το “μπαμ” στην 18η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ισοπέδωσε την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, επικρατώντας με 93-76.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατάφερε να σπάσει μία παράδοση πολλών ετών. Ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο της “διπλό (76-93) στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από το 2004. Οι Ισραηλινοί, οι οποίοι είχαν 10 συνεχόμενες ήττες στην ρωσική πρωτεύουσα, έκαναν την τεράστια έκπληξη, κλείνοντας το… σπίτι της ομάδας του στρατού.

Ο Σφαιρόπουλος “σόκαρε” τον Δημήτρη Ιτούδη, με τη Μακάμπι να είναι ζωντανή στη μάχη της οκτάδας μιας κι ανέβηκε στο 7-11. Από την πλευρά της, η ΤΣΣΚΑ, η οποία γνώρισε την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα της, υποχώρησε στο13-5 κι έχασε έδαφος στη μάχη για τις πρώτες θέσεις.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τάιους με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 τάπες. 15 πόντους πρόσθεσε ο Ζούσμαν και 14 ο Ο’ Μπράιαντ. Από τους ηττημένους, που είχαν σε τραγικό βράδυ τον Σέρχι Ροντρίγκες, ξεχώρισαν οι Ντε Κολό και Κλάιμπερν με 16 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 41-46, 62-64, 76-93.

TΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Ιτούδης): Ντε Κολό 16, Μπόλομποϊ, Πίτερς 3, Ροντρίγκεθ 2, Βοροντσέβιτς 3, Κλάιμπερν 16, Χίγκινς 6, Χάκετ 8, Κουλάγκιν, Κουρμπάνοβ 8, Χάινς 2, Χάντερ 12.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Σφαιρόπουλος): Ρέι, Γουίλμπεκιν 9, Ο’Μπράιαντ 14, Καλοϊάρο 9, Ρολ 8, Κέιν 10, Αβντίγια, Τάιους 12, Ντιμπαρτολομέο 8, Κοέν 2, Μπλακ 4, Ζούσμαν 15.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.