ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ρ. Φέντερερ: Έφαγε πόρτα από σεκιουριτά επειδή δεν είχε μαζί του…(βίντεο)

Ρ. Φέντερερ: Έφαγε πόρτα από σεκιουριτά επειδή δεν είχε μαζί του…(βίντεο)

«Οποιος δεν έχει διαπίστευση δεν περνά», ήταν προφανώς η εντολή που είχε ο σεκιουριτάς στα αποδυτήρια του σταδίου της Μελβούρνης που διεξάγεται το Αυστραλιανό Open και την εφάρμοσε πλήρως.

Ακόμα και όταν μπροστά του βρέθηκε ο 20 φορές κάτοχος του Grand Slam Ρότζερ Φέντερερ: Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από τις κάμερες και κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο πρωταθλητής του τένις φαίνεται να περπατά χαλαρός προς τα αποδυτήρια, όταν ο σεκιουριτάς τον σταματά και του ζητά την διαπίστευσή του. Εκείνος δεν χάνει την ψυχραιμία του και απλώς στέκεται εκεί για όσο χρειάζεται, μέχρι δηλαδή οι συνεργάτες του να φέρουν το έγγραφο.

Οι κανόνες είναι κανόνες στην Αυστραλία, ή όπως λέμε στην Ελλάδα «κι αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Φέντερερ αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή τον Στέφανο Τσιτσιπά για τους «οκτώ» του τουρνουά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.