Ο Μάικ Τάισον έδωσε 10.000 δολάρια σε φύλακα ζωολογικού κήπου για να τον αφήσει να παλέψει με γορίλα (φωτο)

Ο Μάικ Τάισον έδωσε 10.000 δολάρια σε φύλακα ζωολογικού κήπου για να τον αφήσει να παλέψει με γορίλα (φωτο)

Ο πρώην θρύλος του μποξ Μάικ Τάισον φέρεται να προσέφερε περίπου 9.000 ευρώ στον φύλακα του ζωολογικού κήπου της Νέας Υόρκης, προκειμένου να του επιτρέψει να παλέψει με ένα σπάνιο είδος γορίλα μέσα στο κλουβί του στη διάρκεια μιας ιδιωτικής επίσκεψής του εκεί.

Μαζί του ήταν η πρώην σύζυγός του Ρόμπιν Γκίβενς. Ο 52χρονος Τάισον είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στα εξωτικά ζώα. Κάποια στιγμή είχε στο σπίτι του τρεις τίγρεις της Βεγγάζης.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στη Sun, εντόπισε τον γορίλα να φοβίζει τους άλλους που βρισκονταν μαζί του στο κλουβί του κι έτσι ανέλαβε αυτός να καθαρίσει για πάρτη των υπόλοιπων ζώων. “Είπα στον φύλακα να με αφήσει να παλέψω μαζί του για να του δείξω εγώ αλλά δεν το δέχθηκε”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.