Η Intracom ολοκληρώνει το γήπεδο της ΑΕΚ

Η Intracom ολοκληρώνει το γήπεδο της ΑΕΚ

Η εταιρεία συμφερόντων Κόκκαλη – Κούτρα ανέλαβε από την Περιφέρεια Αττικής το έργο που ολοκληρώνει το γήπεδο της ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία περνά το ζήτημα της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Η υπογειοποίηση του δρόμου που περνά από το σημείο που βρισκόταν παλιά η «σκεπαστή» εξέδρα – ώστε να οδηγεί άμεσα στην Εθνική οδό και να αποσυμφορίζει την κίνηση μέσα στον αστικό ιστό – ήταν προαπαιτούμενο για να προχωρήσει και να λειτουργήσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Πέμπτη (18/4), δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» η ανάθεση του έργου. Πρόκειται για έργο που αναλαμβάνει η εταιρεία Intracom κατασκευές, συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη και Δημήτρη Κούτρα. Πρόκειται για έργο που έχει προϋπολογισμό 14 εκατ. ευρώ και χρόνο κατασκευής 14 μήνες. Γι’ αυτό στην ΑΕΚ, θεωρούν πως πλέον άνοιξε διάπλατα ο δρόμος, ώστε να μπουν στο νέο τους «σπίτι» στις αρχές του 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.