ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τσιτσιπάς: «Είμαστε περήφανοι, είμαστε μια ομάδα για την Ελλάδα»

Τσιτσιπάς: «Είμαστε περήφανοι, είμαστε μια ομάδα για την Ελλάδα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη προετοιμάζονται στο Παρίσι για τους αγώνες τους στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros αλλά η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, αν και έφτασε πολύ κοντά στην … πηγή (3ο γύρο) δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα… τελικά.

Το ελληνικό τένις ζει τις καλύτερες ημέρες της ιστορίας του και όλοι στον κόσμο είναι πλέον σίγουρο ότι θ’ έρθουν και καλύτερες.

Σε πρώτο πλάνο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη και σε δεύτερο η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου διαφημίζουν την Ελλάδα και προσελκύουν νέα παιδιά της χώρας στο άθλημα που αγαπούν τόσο πολύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ελληνική ομάδα του τένις έφτιαξε ένα σπουδαίο αφιέρωμα και το επίσημο site του Roland Garros το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις των αθλητών μας οι οποίοι στέλνουν το μήνυμα ότι παίζουν για το εμείς και όχι για το εγώ! Για την Ελλάδα και όχι για την … πάρτη τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.