Νέα ήττα για την Εθνική αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι… ευχαριστημένος από την προσπάθεια

Νέα ήττα για την Εθνική αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι… ευχαριστημένος από την προσπάθεια

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε λόγο για σκληρή δοκιμασία και τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της Εθνικής απέναντι στην Αρμενία.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είπε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV: «Όντως ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για εμάς, με καλή εμφάνιση όμως. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, χωρίς να υπάρχει λόγος τρέχαμε πάλι για το αποτέλεσμα, αυτό το 10λεπτο-15λεπτο μας συνοδεύει συνέχεια. Παρόλα αυτά η ομάδα δείχνει το σθένος, δείχνει τις δυνατότητές της, προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες, κάνει ευκαιρίες, το κάνει σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν τις μετατρέπει σε γκολ.

Αντίθετα, εμείς το δεχόμαστε στο πρώτο λάθος. Είναι πικρή και άσχημη μέρα. Στεναχωριέμαι γιατί τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Ήθελαν να πάνε διακοπές και να είναι χαρούμενοι, να είμαστε όλοι καλά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο, κακό σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού. Είπαμε, με Ιταλία δεν ήμασταν καλοί, παίζαμε με ομάδα με μεγαλύτερη ποιότητα από εμάς.

Δεν σταθήκαμε στη δικαιολογία, δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, αλλά πάλι αυτό το κακό δεκαπεντάλεπτο που τρώμε πάλι γκολ χωρίς να υπάρχει λόγος το είπαμε, το συζητήσαμε, αλλά πάλι αυτό έγινε. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, είχαμε και προβλήματα. Με το που μπήκε ο Σιώπης τραυματίστηκε, χτύπησε ο Μαυρίας, είναι μια συγκυρία πραγμάτων που μας πάνε σε αυτή τη θέση που βρισκόμαστε και δεν το αξίζουμε».

Όταν ρωτήθηκε ότι γιατί παρά τις αλλαγές βρέθηκε η ομάδα σε κακό φεγγάρι, είπε: «Μάλλον οι άλλοι είναι καλύτεροι άνθρωποι από εμάς και τους τα δίνει. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς τη δύσκολη κατάσταση, αλλά έχουμε 18 πόντους να διεκδικήσουμε. Δεν θα τα παρατήσουμε, είμαστε εδώ, τα παιδιά είναι εδώ, υπάρχει καλό κλίμα, μεγάλη αγάπη για κάτι διαφορετικό και εγώ ελπίζω και πιστεύω ότι θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους παρά τα προβλήματα και τα άσχημα αποτελέσματα. μπορούμε να πάρουμε τους πόντους που χρειαζόμαστε και να γυρίσει το κουμπί από πάνω για εμάς».

Για το αν οι παίκτες το πιστεύουν, όπως αυτός, απάντησε: «Και οι παίκτες το πιστεύουν. Είναι θυμωμένα τα παιδιά, στεναχωρημένα, δεν μπορούν κι αυτοί να το εξηγήσουν τι συμβαίνει, πώς μετά από αυτή την προσπάθεια και την καλή εικόνα δεν μπόρεσαν να νιώσουν τη χαρά της νίκης. Είναι πολύ δύσκολο για τα παιδιά, στεναχωριέμαι γιατί έχασαν τις μισές διακοπές τους, για να είναι εδώ. Δεν έχω κανένα παράπονο, κανένα απολύτως. Είμαστε εδώ, συνεχίζουμε, το θέμα είναι ότι αισιοδοξία υπάρχει, δυνατότητες υπάρχουν όπως είπα κι αν γυρίσει το κουμπί και δεν ξανασυμβούν αυτά… Συμβαίνουν τραγελαφικά πράγματα, δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε τα παιδιά να το συνειδητοποιήσουν».

Για το αν προλαβαίνουν να αλλάξουν τα πράγματα: «Το μόνο που έχω να κάνω με τα παιδιά είναι να δούμε αυτά που μπορούμε μέσα στο γήπεδο, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι τα δίνουν όλα. Κακό φεγγάρι το λέτε εσείς, εγώ δέχομαι ότι δεν θέλει, μας δοκιμάζει πολύ. Τέτοια δοκιμασία… πολύ δύσκολα περνάει η ομάδα». Όσον αφορά τα λάθη που οδήγησαν στο γκολ: «Αν είναι κάποιος κακοπροαίρετος, μπορεί να πει χιλιάδες πράγματα. Αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος, όταν γίνεται ένα λάθος δεν σημαίνει ότι πρέπει να φας και γκολ. Και οι άλλοι έκαναν λάθος, ο Κουλούρης από το ένα μέτρο δεν κατάφερε να τη βάλει, έτσι είναι».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.