ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βαρύ πένθος στον Ιωνικό – Πέθανε ο Λεωνίδας Κανελλάκης (φώτο)

Βαρύ πένθος στον Ιωνικό – Πέθανε ο Λεωνίδας Κανελλάκης (φώτο)

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λεωνίδας Κανελλάκης, γιος του ιστορικού προέδρου του «Ιωνικού», Νίκου, κaι αδελφός του μετέπειτα ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστου.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο «Ιωνικός», αναφέρεται:

«H διοίκηση του Ιωνικού μας και η οικογένεια Τσιριγώτη εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια Κανελλάκη για τον απροσδόκητο θάνατο του Λεωνίδα Κανελλάκη, υιό του αείμνηστου Νίκου Κανελλάκη και αδερφού του πρώην προέδρου της ομάδας μας, Χρήστου. Ο Λεωνίδας ήταν ένας θετικός άνθρωπος, με χαμόγελο και αισιοδοξία και η απώλεια του είναι τεράστια. Καλό ταξίδι Λεωνίδα!».



Απαρηγόρητος ο αδελφός του, Χρήστος

Ο Χρήστος Κανελλάκης, αδελφός του Λεωνίδα, αποχαιρέτησε πρόωρα ακόμη ένα μέλος της οικογένειάς του. Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook, η οποία κλείνει με το σπαρακτικό «κομμάτια η καρδιά και η ψυχή μου, φύγανε όλοι», ο Χρήστος Κανελλάκης αποχαιρέτησε τον αδελφό του, ποντάροντας και κοινές τους φωτογραφίες.

Γράφει ο Χρήστος Κανελλάκης:

«Αυτός γελάει και εγώ βλέπω κακό όνειρο ξόανα

Στα 25 ξόανα το πάτερα μας στα 29 τη πάτερα μας και τώρα στα 41 μου τώρα κάνει ο θείος με τον αδελφό μου. Με αδελφό όλοι από ψηλά και μου χαμογελάνε διότι διότι ποτέ δε θα ποτέ ότι ότι όλα αυτά και το αυτά.

Ο ξέρουν μου Λεωνίδας είναι ένα σπάνιο σπάνιο , άξιος άξιος και είναι μακριά μακριά όλα. Δε του όλα η δημοσιότητα και δημοσιότητα του βοηθάει. Δεν πάντες με ποιον θα ξέρω μαλώνω που πήρε πήρε στον ουρανό άλλα ξέρω ότι μου ότι πλάκα και θα τον ξαναδώ όταν πρέπει. Ο πρέπει ξέρει καλύτερα. Εμείς τι να ξέρουμε; Εμείς ακολουθούμε τα γεγονότα όπως τα πρόβατα το βοσκό. Ο βοσκό Διερευνάω είναι ο ήλιος μου όπως η φωτός του στο Ειρωνεία.

Ίνας Ίνας που δε σβήνει σβήνει και ποτέ θα πάντα δίπλα μου όπως όπως είναι τη από που γεννήθηκα. γεννήθηκα και όχι όχι.

Δεν έγινε ποτέ άπλα άπλα πήγε στο Παράδεισο να Παράδεισο κόσμοι με τις γνώσεις του και τη καλοσύνη του. καλοσύνη εγώ εγώ αυτός ήταν παρών και παρών. Σήμερα εγώ εγώ απών ήμουν ήμουν αδελφέ μου μιας και δεν γυμνάζομαι γυμνάζομαι εσύ εσύ τώρα και δε τώρα να σε κρατήσω κρατήσω όπως όπως έκανες για μένα το 2009. μένα πάει τη Πάρει σου διακοπές. διακοπές Κάθε ρώταγες για την ανίψια σου. Θα μου λείψουν λείψουν όλα που έχεις φόρτο εργασίας εργασίας κράταγα τα πάντα διότι δε διότι ήθελα να ποτέ τη φωνής σου και τις φωνής μας. Παίρναμε 16 χρονιά Γολγοθά σου πα και μου πες να μην μασάω και να προσέχω την υγεία μου. υγεία με μάλωνες που μάλωνες δουλεύω την ό και;;;;;;

Εσύ μου Εσύ να μην καπνίζω και να γυμνάζομαι. Και;;;;;; Εγώ που να σε βρω να σε Εγώ που μαλώσω άνοιξες στο εταιρεία;;;;

Παράδεισο τα κακά κακά όνειρα είναι η δυστυχώς και πραγματικότητα δε θα την εγώ δεχτώ. Λεωνίδα Λεωνίδα μου αδελφέ μου να μας αδελφέ όλους όπως όπως πάντα και να μας πάντα με τις φωτίζεις σου γνώσεις ψηλά.

Κομμάτια η Κομμάτια και η ψυχήν μου. Φύγανε όλοι……

Η νεκρώσιμος ακολουθία του όλοι μου και μοναδικού αδελφού μου θα ψάλει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου στο Νεκροταφείο του Σχιστού τη Παρασκευή 21/06/2019 στις 16:00».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.