ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρώτο βήμα πρόκρισης στο Champions League Ολυμπιακός: 0-0 με την Πλζεν στην Τσεχία

Πρώτο βήμα πρόκρισης στο Champions League Ολυμπιακός: 0-0 με την Πλζεν στην Τσεχία

Ο Ολυμπιακός πήρε ισοπαλία 0-0 μέσα στην Τσεχία με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν πρόβλημα από το 30′ έως το 60′, αλλά στο τελευταίο μισάωρο ανέβασαν ρυθμό και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη. Ρεβάνς για τις δύο ομάδες σε μία εβδομάδα (Τρίτη, 21:30) στο Καραϊσκάκη. Από τη στιγμή που δεν κέρδισαν, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τον έτερο στόχο σε εκτός έδρας ματς: δεν δέχθηκαν γκολ. Γεγονός που τους επιτρέπει να αισιοδοξούν πως, σε μια εβδομάδα από σήμερα, θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στη ρεβάνς στην Ελλάδα.

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό αναμφίβολα ο Σεμέδο, που κέρδισε σχεδόν κάθε «μάχη» που έδωσε, ενώ σημαντικός ήταν και ο Σα, ο οποίος επενέβη όποτε χρειάστηκε. Για να διατηρηθεί έτσι η καλή παράδοση που έχει «χτίσει» η ομάδα τους από το 2009 κι έπειτα και την θέλει αήττητη στο πρώτο της ευρωπαϊκό ματς.

Στο 44ο λεπτό, όταν από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και την προσπάθεια του Πέρνιτσα μέσα από τη μικρή περιοχή, κι ενώ πρώτα έχει παρεμβληθεί άθελά του ο Γκιγέρμε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Σα και απομακρύνθηκε στη συνέχεια.

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς το iefimerida.gr

Οι ενδεκάδες στο Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός 0-0
Βικτόρια Πλζεν (4-2-3-1): Χρούσκα, Χάβελ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς (72’ Χέιντα), Χλούσεκ, Κάλβαχ, Χροσόφσκι, Καγιάμπα, Τσέρμακ (84’ Μίχαλικ), Κόπιτς, Κρμέντσικ (69’ Τσόρι).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος (22’ Μπα), Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (56’ Καμαρά), Μασούρας (81’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.