ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α΄ Εθνική: Λαμία-Παναθηναϊκός 1-1 – «Πήγε βόλτα» η καλή εικόνα των φιλικών

Α΄ Εθνική: Λαμία-Παναθηναϊκός 1-1 – «Πήγε βόλτα» η καλή εικόνα των φιλικών

H καλή εικόνα των φιλικών πήγε… περίπατο για τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα! – Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λαμία, η οποία τους κράτησε για τρίτη σερί φορά στο Πρωτάθλημα και πέμπτη συνολικά μακριά από τη νίκη στην έδρα της – Πέναλτι με VAR για το… ένα από τα δύο χέρια που έγιναν

Αρκετά καλό είναι το… ορεκτικό που σερβίρουν Λαμία και Παναθηναϊκός στο εναρκτήριο ματς της φετινής Super League όπου ξεκίνησε να γράφετε και ιστορία με το πρώτο πέναλτι που σημειώθηκε με τη βοήθεια του VAR.

Στο 20′ η Λαμία άνοιξε το σκορ με τον Ρόμανιτς να εκμεταλλεύεται την κακή έξοδο του Διούδη και να πλασάρει στην κενή εστία, αλλά στο 32′ ο ΠΑΟ κέρδισε κόρνερ όμως ο διαιτητής VAR Γιώργος Κομίνης είδε χέρι του Πλιάτσικα, ο διαιτητής Σκουλάς βλέποντς τη φάση συμφώνησε και ο Μακέντα στο 35′ ευστόχησε για το 1-1.

Κι αυτό έμελλε να είναι το τελικό σκορ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα σε λίγο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.