ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δωρεά του Ι.Σ.Ν. η αναβάθμιση του Ολυμπιακού Κέντρου Σκοποβολής

Δωρεά του Ι.Σ.Ν. η αναβάθμιση του Ολυμπιακού Κέντρου Σκοποβολής

Στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Σκοποβολής έγινε ευχαριστήρια εκδήλωση για τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος που αφορούσε την ανακαίνιση-αναβάθμιση του Σκοπευτηρίου για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ομιλητές ήταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Ανδρέας Δρακόπουλος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχάλης Καραμαλάκης.

Ο Υπουργός, αφού ευχαρίστησε το Ιδρυμα για τη συγκεκριμένη δωρεά, εξήρε την πατριωτική δράση του Ιδρύματος που με τις δωρεές και σε άλλους φορείς του Υπουργείου κάλυψε ανάγκες του σε μια εποχή δύσκολή για την πατρίδα μας.

Επίσης, και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας με τη σειρά του, πέραν των ευχαριστιών προς το Ιδρυμα, ευχαρίστησε και το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.) για τη συμβολή του στην ανακαίνιση του Σκοπευτηρίου.

Το ΚΕ.ΜΕ.Α. (www.kemea.gr) είναι φορέας εποπτευόμενος από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, που λειτουργεί ως δεξαμενή σκέψης σε θέματα ασφαλείας και αντεγκληματικής πολιτικής. Είναι ένα σύγχρονο ερευνητικό, επιστημονικό κέντρο που ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις που σχετίζονται με την έρευνα, την τεχνολογική εξέλιξη, την κοινωνική επιστήμη και τα πληροφοριακά συστήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διοίκηση του ΚΕ.ΜΕ.Α., μέσα από τις δράσεις των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τις επιστημονικές μελέτες, την επιχειρησιακή εκπαίδευση και την πιστοποίηση επαγγελμάτων σε θέματα ασφάλειας έχει καθορίσει τον στρατηγικό ρόλο του φορέα προς όφελος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Πολιτείας γενικότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.