Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο- Έφυγε από τη ζωή ο Ρίκσεν

Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο- Έφυγε από τη ζωή ο Ρίκσεν

Ο Φερνάντο Ρίκσεν, παίκτης της Ρέιντζερς και της Εθνικής Ολλανδίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου Σκωτίας, άφησε σήμερα την τελευταία πνοή του σε ηλικία 43 ετών.

Ο εκλιπών έδινε τα τελευταία χρόνια «μάχη» με τη νόσο κινητικού νευρώνα (MND), την οποία γνωστοποίησε το 2013. «Η Ρέιντζερς ανακοινώνει με βαθιά θλίψη ότι ο πρώην παίκτης Φερνάντο Ρίκσεν απεβίωσε το πρωί μετά τη μάχη του με τη νόσο του κινητικού νευρώνα» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι «διαμαρτυρόμενοι» στη σχετική ανακοίνωσή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρίκσεν, ο οποίος είχε 12 συμμετοχές στην εθνική Ολλανδίας, ενημέρωνε τον κόσμο για τη νόσο του κινητικού νευρώνα και συγκέντρωνε χρήματα για την αντιμετώπισή της μέσω του ιδρύματος που έφερε το όνομά του. Στη διάρκεια της επαγγελματικής καριέρας του ο εκλιπών αγωνίστηκε στις Φορτούνα Σιτάρντ, Αλκμάαρ, Ρέιντζερς και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.