Ε.Μαρινάκης: «Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών – Μήπως να κάνουμε ό,τι και στο μπάσκετ;»

Ε.Μαρινάκης: «Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών – Μήπως να κάνουμε ό,τι και στο μπάσκετ;»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άφησε αιχμές για το περσινό πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και άφησε να εννοηθεί πως κάνει σκέψεις να ακολουθήσει το παράδειγμα της ΚΑΕ.

Μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την περηφάνια του για τους Πειραιώτες, άφησε αιχμές για το περσινό πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ και άφησε ν εννοηθεί πως κάνει σκέψεις να ακολουθήσει το παράδειγμα της ΚΑΕ, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα αξίας ενός δις. Κάναμε μια μεγάλη υπέρβαση. Ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να κερδίσει και έδειξε ότι διαθέτει τεράστια ψυχικά αποθέματα. Το να βρίσκεσαι μέσα σε τρία λεπτά πίσω στο σκορ με 0-2 και παρ’ όλα αυτά να αντιδράς και να παίζεις πάρα πολύ καλή μπάλα απέναντι σε καταξιωμένο αντίπαλο, που έχει κερδίσει θέση στον τελικό του Champions League, λέει πολλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, ο κόσμος μας ευχαριστήθηκε και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Αυτή η ομάδα έχει μια σιγουριά και δεν το βάζει κάτω», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από μικρό παιδί. Αυτό που πολλές φορές με στενοχωρούσε, επειδή έχω ταξιδέψει παντού με τον Ολυμπιακό, ήταν οι πορείες μας στην Ευρώπη. Όταν έβλεπα τον κόσμο να φεύγει απογοητευμένος, στενοχωριόμουν. Όταν αγόρασα τις μετοχές είχα υποσχεθεί δύο πράγματα, να είναι αυτάρκης ο Ολυμπιακός, να δημιουργήσει περιουσία και το έκανα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Το δεύτερο να γίνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και είναι πλέον. Το θέμα είναι αν μπορούμε να ασχολούμαστε σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βλέπετε τι έχει γίνει στο μπάσκετ, μήπως πρέπει να σκεφτούμε κι εμείς κάτι παρόμοιο. Ή να λάβουμε μέτρα, γιατί κάθε μέρα βλέπουμε κι άλλα πράγματα. Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών, αλλά η χώρα μας έχει επανέλθει σε μια κανονικότητα.

Είμαι περήφανος αλλά και προβληματισμένος για ό,τι συμβαίνει στην χώρα μας. Εγώ είμαι αισιόδοξος γιατί ο Ολυμπιακός στα δύσκολα είναι πάντα νικητής. Για μας το ταβάνι είναι ο ουρανός, δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και ο κόσμος είναι δίπλα μας».

Για τις επενδύσεις που έκανε το καλοκαίρι: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Σήμερα είχε τρεις διεθνείς στην εθνική Πορτογαλίας και σε πολλές άλλες χώρες. Κάναμε μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση, αλλά… χαλάλι. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Εγώ είμαι οπαδός. Πρώτα λοιπόν το πρωτάθλημα, αλλά και η Ευρώπη μάς ευχαριστεί ιδιαίτερα. Εκεί αντιμετωπίζεις μεγαθήρια και σε αντιμετωπίζουν σαν μεγαθήριο. Η Τότεναμ ήρθε και έτρεξε περισσότερο από μας».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ: «Θα πρέπει να συγκεντρωθούν οι παίκτες και να κερδίσουμε. Θα πρέπει να παίξει η ομάδα σοβαρά και δυνατά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το αν θα παραβρεθεί στο ΟΑΚΑ; «Εγώ ξέρετε αποφασίζω πάντα τελευταία στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.