«Βήμα της Κυριακής» κατά Κόκκαλη: Ο Κοκκαλίνος και ο Κοσκωτάς

«Βήμα της Κυριακής» κατά Κόκκαλη: Ο Κοκκαλίνος και ο Κοσκωτάς

Δεν λέει να κοπάσει ο επικοινωνιακός πόλεμος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σωκράτη Κόκκαλη, που έδειχνε να μπαίνει σε μία περίοδο μικρής αποκλιμάκωσης.

Άρθρο του κυριακάτικου Βήματος (ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη) εξαπολύει νέα επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του τέως ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, παρομοιάζοντας την πρακτική και την μεθοδολογία του με αυτή του Γιώργου Κοσκωτά.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Ο Κοκκαλίνος επιμένει στις παλιές του πρακτικές, παρότι προειδοποιήθηκε. Έβαλε τους εργαζόμενους, όπως έκανε παλαιότερα ο Κοσκωτάς να τον υπερασπιστούν, βρίζοντας όσους αναδεικνύουν τα ανομήματά του.

Ωστόσο, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η Ελλάδα θα ήταν απείρως καλύτερα χωρίς τα κόλπα και τις δραστηριότητές του. Την επιβάρυνε με τις λεόντειες προμήθειες του και τις σχέσεις εξάρτησης που επέβαλε σε όλους τους κρατικούς οργανισμούς. Και το πέτυχε, άλλοτε εκβιάζοντας κι άλλοτε δωροδοκώντας τους υπεύθυνους.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Σπαταλήθηκαν άπειροι πόροι για λογαριασμό του, που αφαιρέθηκαν από όλους εμάς, από τη χώρα και τις υποδομές της. Γι’ αυτό καλύτερα είναι να σιωπούν και αυτός και οι παρατρεχάμενοι του».

Πηγή: Sdna

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.