ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ν.Κουζνέτσοβα: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο bodybuilding που… έχει μεγαλύτερα μπράτσα από τον άνδρα της (φώτο-βίντεο)

Ν.Κουζνέτσοβα: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο bodybuilding που… έχει μεγαλύτερα μπράτσα από τον άνδρα της (φώτο-βίντεο)

Η Ναταλία Κουζνέτσοβα, δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα που θα συναντήσει εύκολα κάποιος στο διάβα του.

Έχει τεράστια μπράτσα, οι κοιλιακοί της είναι «φέτες» και διαγράφονται ενώ τα πόδια της μοιάζουν με φιάλες υγραερίου σαν αυτό που χρησιμοποιούμε για να μαγειρεύουμε.

Η 28χρονη Ναταλία είναι με απλά λόγια μια χτιστή γυναίκα 90 κιλών όλο μύες και κόκαλα.

Πρωτοάρχισε τη γυμναστική στο γυμναστήριο στην πόλη Τσίτα της Ρωσίας, σε ηλικία 14 ετών όταν εκείνη ζύγιζε 40 κιλά. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η γυμναστική την μετέτρεψε σε θηρίο. Σε όποιον διαγωνισμό λαμβάνει μέρος σαρώνει όλα τα βραβεία.

Η Ναταλία είναι ερωτευμένη και εδώ και δυο χρόνια είναι παντρεμένη. Ο άνδρας της ασχολείται και αυτό με τη γυμναστική.

Μάλιστα οι δυο τους όπως λέει η Ναταλία, μετράνε τα μπράτσα και τους δικεφάλους τους και υπερτερεί εκείνη.

Όπως αναφέρει και η Daily Mail, η Ρωσίδα αθλήτρια μιλάει για τη ζωή της και λέει: «Πριν ξεκινήσω τη γυμναστική ήμουν σαν ένα φοβισμένο ποντικάκι. Τώρα δεν με τρομάζει τίποτε.» και συνεχίζει «Τι και ένα έχει μεγαλύτερα μπράτσα από τον άνδρα μου, εγώ τον αγαπάω και έχουμε αλληλοκατανόηση»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.