ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: 1-0 Άνοιξαν το σκορ στο 87΄οι «Ερυθρόλευκοι» και πέρασαν στο Europa League

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: 1-0 Άνοιξαν το σκορ στο 87΄οι «Ερυθρόλευκοι» και πέρασαν στο Europa League

Ο Ελ Αραμπί λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 87ο λεπτό. Ο Μαροκινός ήταν ψύχραιμος στο πιο κρίσιμο σημείο και με εύστοχο κτύπημα πέναλτι έγραψε το 1-0 επί του Ερυθρού Αστέρα και έστειλε τους Πειραιώτες στο Europa League

Άνοιξε το σκορ στο κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι στο 86′, σε χέρι αντιπάλου, με τον Ελ Αραμπί να αξιοποιεί την εσχάτη των ποινών και να ανοίγει το σκορ στο 87′ (1-0).

Το ματς ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη, με τους Σέρβους να χάνουν πέναλτι στο πρώτο μέρος με την μπάλα να βρίσκει το δοκάρι του Σα στο 42′, ωστόσο η ελληνική ομάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και τελικά πήρε αυτό που άξιζε. Αν και είχε και εκείνη δοκάρι με τον -τελικά- σκόρερ της στο 59′, αλλά τελικά το προσπάθησε μέχρι τέλους και δικαιώθηκε.

Έστω και με αρκετή δόση άγχους, οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν συνέχεια στην ευρωπαϊκή τους περιπέτεια, καθώς δεν είπαν «όχι» στο δώρο που τους έκανε ο Ζάντερ στο 86′, όταν άπλωσε αδικαιολόγητα το χέρι του εντός περιοχής της ομάδας του, για να το πληρώσει αυτό με γκολ. Ένα γκολ που βάσει ευκαιριών μπορούσε να έρθει νωρίτερα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το ματς με 27 τελικές, έχοντας τεράστιες ευκαιρίες για να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.