ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σπουδαίος ο Λ. Πετρούνιας: Δίνει το χρηματικό του έπαθλο στους πληγέντες της Αυστραλίας!

Σπουδαίος ο Λ. Πετρούνιας: Δίνει το χρηματικό του έπαθλο στους πληγέντες της Αυστραλίας!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη Μελβούρνη, σε μια νίκη-σταθμό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Ο Έλληνες πρωταθλητής συγκίνησε με την απόφαση του να δώσει το οικονομικό έπαθλο στο αυστραλιανό κράτος.

Ο Ολυμπιονίκης κατέκτησε σήμερα την πρώτη θέση στους Κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Μελβούρνη με 15.166 κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Λίγο αργότερα, φανερά συγκινημένος, ο Λευτέρης Πετρούνιας φορούσε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, με την ελληνική σημαία να σηκώνεται και τον εθνικό ύμνο να ακούγεται στο κλειστό γήπεδο όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και για μια ακόμη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής αλλά και ένας άνθρωπος με μεγάλη ψυχή και κοινωνικές ευαισθησίες. Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα διαθέσει το ποσό που θα πάρει ως οικονομικό έπαθλο από τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμνασιτκής στο αυστραλιανό κράτος, με σκοπό να διατεθεί για την επούλωση των πληγών από τις πυρκαγιές που έκαιγαν επί μέρες στην Αυστραλία, αφήνοντας πίσω τους νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές στο οικοσύστημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.