ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρόεδρος UEFA: «Πιθανότατα η σεζόν θα χαθεί»

Πρόεδρος UEFA: «Πιθανότατα η σεζόν θα χαθεί»

Σύμφωνα με την UEFA, είναι αρκετά πιθανό να ακυρωθεί η φετινή σεζόν και να μην ολοκληρωθούν Champions League και Europa League.

Ο κορωνοϊός έχει σταματήσει τη δράση στο ποδόσφαιρο και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξαναρχίσει, διότι πολύ απλά «κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει η πανδημία», όπως είπε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο πρόεδρος της UEFA μίλησε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica και αποκάλυψε ότι υπάρχουν τρία εναλλακτικά πλάνα αυτή τη στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να αρχίσουμε στα μέσα Μαΐου, τον Ιούνιο ή στα τέλη Ιουνίου», είπε ο Τσέφεριν και κάπου εκεί σημείωσε ότι «αν δεν καταφέρουμε να εφαρμόσουμε κάποια από τα τρία εναλλακτικά σχέδια, πιθανότατα η σεζόν θα χαθεί. Υπάρχει, πάντως, και η πιθανότητα να τελειώσει η σεζόν στην αρχή της επόμενης, η οποία σε αυτή την περίπτωση θα ξεκινούσε αργότερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.