ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θλίψη στην Πορτογαλία: «Έφυγε» 14χρονος ποδοσφαιριστής

Θλίψη στην Πορτογαλία: «Έφυγε» 14χρονος ποδοσφαιριστής

Όπως φαίνεται ο κορωνοϊός χρόνια δεν κοιτάει και λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο ενός 14χρονου ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, «έφυγε» ένα ακόμα παιδί 14 ετών. Πρόκειται για τον Βίτορ Ραφαέλ Μπάστος Γκοντίνιο που είναι παίκτης ποδοσφαίρου σάλας και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής σε νοσοκομείο της Πορτογαλίας.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να προκαλεί τρόμο και να αφήνει πίσω του χιλιάδες θύματα σε όλον τον κόσμο, χωρίς να κάνει διακρίσεις στην ηλικία, όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τον τραγικό χαμό του 14χρονου, Ραφαέλ Μπάστος Γκοντίνιο στην Πορτογαλία.

Ο νεαρός αθλητής, ο οποίος έπαιζε ποδόσφαιρο σάλας στην ομάδα της Μασέδο στην περιοχή του Αβέιρο διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, το Σάββατο (28/3), καθώς υπέφερε από ψωρίαση.

Εκεί του έγινε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό και τα ξημερώματα της Κυριακής ο μικρό έχασε τη μάχη και κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο απροσδόκητος χαμός του έχει προκαλέσει σοκ στις τάξεις της ομάδας του, η οποία τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα, όπου αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Αυτή την φορά δεν μπόρεσες να ντριμπλάρεις τον αντίπαλο, όπως τόσες φορές έκανες! Είμαστε κομμάτια και χωρίς λόγια! Αναπαύσου εν ειρήνη Πρωταθλητή!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.