ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λ. Αυγενάκης προς ΠΑΕ: «Δώστε εισιτήρια διαρκείας σε γιατρούς και νοσηλευτές»

Λ. Αυγενάκης προς ΠΑΕ: «Δώστε εισιτήρια διαρκείας σε γιατρούς και νοσηλευτές»

Με επιστολή του, ο Λευτέρης Αυγενάκης, ζήτησε από τους προέδρους της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, και της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατώρο να διαθέσουν δωρεάν ένα μέρος των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου σε γιατρούς και νοσηλευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας που δίνουν μάχη με την πανδημία του κορωνοϊού.

«Ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της προσφοράς των ιατρών και νοσηλευτών του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, σας παρακαλώ να προτείνεται σε όλα τα μέλη σας τη δωρεάν παροχή σε αυτούς, στοχευμένα και ονομαστικά, ενός ποσοστού, προτείνουμε τουλάχιστον 3%, των εισιτηρίων διαρκείας της κάθε ομάδας μέλους σας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021», αναφέρει η επιστολή.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε τη σπουδαιότητα της προσφοράς και της αυταπάρνησής τους που είναι κομβική εν μέσω σοβαρών δυσχερειών και με κινδύνους, ακόμα και για τη ζωή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο κάλεσμα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ανταποκρίθηκε άμεσα η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings κάνοντας γνωστό ότι στο επόμενο πρωτάθλημα όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, στα Κέντρα Υγείας και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας του Νομού, με την επίδειξη της ταυτότητας τους, θα έχουν δικαίωμα για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.