ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λ. Αυγενάκης: «Απόφαση της κυβέρνησης οι εκλογές στην ΕΠΟ το φθινόπωρο – Όχι δική μου»

Λ. Αυγενάκης: «Απόφαση της κυβέρνησης οι εκλογές στην ΕΠΟ το φθινόπωρο – Όχι δική μου»

Η κυβέρνηση ήταν αυτή που αποφάσισε την διεξαγωγή των εκλογών της ΕΠΟ το φθινόπωρο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αναλυτικά όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Πράγματι, είχαμε κάνει συναντήσεις το Γενάρη και είχαμε συμφωνήσει για εκλογές στην ΕΠΟ νωρίτερα, για τον Ιούνιο. Ωστόσο όλα πήγαν πίσω, με την πανδημία και με το μνημόνιο, την ολιστική μελέτη, που δεν έφτασε ακόμα. Θα είναι έτοιμη στα μέσα του επόμενου μήνα απ’ ότι μας ενημέρωσαν από FIFA/UEFA. Την αναμένουμε. Αλλά όλα πήγαν πίσω λόγω της πανδημίας.

Από την απάντηση της FIFA στην ΕΠΟ κρατώ την τελευταία παράγραφο. Και τους λέει συνεννοηθείτε με την κυβέρνηση. Εμείς είμαστε ανοιχτοί. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα και οργανωμένα. Και να ξεκαθαρίσουμε ότι η απόφαση για εκλογές στις ομοσπονδίες το φθινόπωρο είναι κυβερνητική απόφαση, δεν είναι απόφαση του Αυγενάκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την περίπτωση που η ΕΠΟ κάνει εκλογές τον Ιούλιο και όχι το φθινόπωρο: «Τα διαβάζω, αλλά από το να τα διαβάζω μέχρι το να τα δούμε, έχουμε δρόμο ακόμα. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για ένα καλό ποδόσφαιρο δεν έχει παρά να καθίσει και να συνεννοηθούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.