ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

NBA: Ανακοινώθηκαν τα κοινωνικά μηνύματα που θα έχουν στις φανέλες οι παίκτες (φωτό)

NBA: Ανακοινώθηκαν τα κοινωνικά μηνύματα που θα έχουν στις φανέλες οι παίκτες (φωτό)

Μετά την διεθνή κατακραυγή που προκάλεσε η δολοφονία του George Floyd το ΝΒΑ διαμήνυσε στην ένωση παικτών πως θα συμμετέχει ενεργά στο πλευρό τους.

Ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος στο Ορλάντο, η διεύθυνση του NBA και η Εθνική Ένωση Παικτών Μπάσκετ των ΗΠΑ (NBPA) κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με τα μηνύματα «κοινωνικής δικαιοσύνης» που θα μπορούν να φορούν οι αθλητές στο πίσω μέρος της φανέλας τους. Οι παίκτες θα έχουν το δικαίωμα να αντικαθιστούν τα επίθετά τους στις φανέλες τους με ένα από τα εγκεκριμένα «μηνύματα». Αυτά είναι τα εξής:

Black Lives Matter, Say Their Name, VoteI, Can’t Breathe, Justice, Peace, Equality, Freedom, Enough, Power to the People, Justice Now, Say Her Name, Sí Se Puede (Yes We Can), Liberation, See Us, Hear Us, Respect Us, Love Us, Listen, Listen to Us, Stand Up, Anti-Racist, I Am A Man, Speak Up, How Many More, Group Economics

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.