ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Με το τριφύλλι στο στήθος και πάλι ο Τζιμπρίλ Σισέ – Υπέγραψε σε ομάδα έκπληξη (φωτο)

Με το τριφύλλι στο στήθος και πάλι ο Τζιμπρίλ Σισέ – Υπέγραψε σε ομάδα έκπληξη (φωτο)

Ο… κανονικός Παναθηναϊκός δεν επεδίωξε την επιστροφή του Γάλλου, αλλά ο Παναθηναϊκός Σικάγο, τον οποίο ίδρυσαν και διατηρούν οι ομογενείς στη μεγαλούπολη των ΗΠΑ συμφώνησε μαζί του και θα τον εντάξει στο ρόστερ του! Η μεταγραφή του Σισέ ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και ο Τζιμπρίλ των φίλων του Τριφυλλιού θα αγωνιστεί και πάλι με τα πράσινα, αλλά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Παναθηναϊκός Σικάγο συμμετέχει στο NPLS και πραγματοποιεί μία αξιοπρεπή πορεία. Αναμφίβολα, η απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ είναι μία σπουδαία επικοινωνιακή κίνηση που θα έχει αντίκτυπο στην προσπάθεια της ομάδας και θα συσπειρώσει κοντά της ένα κομμάτι της ομογένειας. Ο Σισέ έχει διεθνή ακτινοβολία, που ξεπερνά τα στενά οπαδικά όρια και θα τραβήξει την προσοχή στις ΗΠΑ.

ITS OFFICIAL!! ?!! ??!! Former French National Football Team 2 time World Cup participant DJIBRIL CISSÉ will be a part…

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos Chicago στις Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.