ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στο Ολυμπιακό χωριό

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στο Ολυμπιακό χωριό

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο Ολυμπιακό χωριό και αφορά έναν φιλοξενούμενο στο ολυμπιακό χωριό.

Σύμφωνα με το ιατρικό απόρρητο δεν θα αποκαλυφθεί η ταυτότητα και η καταγωγή του, ωστόσο όπως έγινε γνωστό δεν είναι Ιάπωνας.
Όπως είναι φυσικό το θετικό κρούσμα έχει φέρει μεγάλη ανησυχία για το αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ασφαλείς.

Ο Πρόεδρος του Τόκιο 2020, Σέικο Χασιμότο, έδειξε κατανόηση για τις ανησυχίες του κόσμου: «Κατανοώ ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ανησυχούν. Οι διοργανωτές πρέπει να προσπαθούν να ακολουθούν όλα τα μέτρα και να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει ότι οι Αγώνες δεν αποτελούν κίνδυνο».

Μέχρι στιγμής περισσότερα από 40 συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν διαγνωσθεί θετικοί. Οι διοργανωτές πάντως έχουν πάρει αυστηρά μέτρα και ένα από τα μέτρα για την καταπολέμηση ης εξάπλωσης είναι τα καθημερινά τεστ που υποβάλλονται όλοι όσοι συμμετέχουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.