ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Βόμβα» στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Εκτός βάθρου ο Ν.Τζόκοβιτς

«Βόμβα» στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Εκτός βάθρου ο Ν.Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε την ήττα στον μικρό τελικό με 6-4, 6-7 (6), 6-3 από τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ο οποίος κρέμασε στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν κουρασμένος, απογοητευμένος και απίστευτα εκνευρισμένος και έφτασε σε σημείο να πετάξει στο 3ο σετ ρακέτα στην εξέδρα και μετά να σπάσει άλλη ρακέτα.

Το χάλκινο του 2008 και το US Open

O Σέρβος θα μείνει με το χάλκινο μετάλλιο του 2008 στο Πεκίνο ενώ ο Ισπανός στην 1η του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα πάρει μετάλλιο.

Είναι η 2η ήττα του “Νόλε” σε μικρό τελικό μετά από το 2012 (Ντελ Πότρο) και θα παλέψει αργότερα σήμερα με την Νίνα Στογιάνοβιτς απέναντι στους Αυστραλούς Μπάρτι/Πιρς για το χάλκινο στο διπλό μικτό.

Ο Καρένιο Μπούστα δεν είναι… γούρικος για τον Τζόκοβιτς αφού θυμίζουμε ότι σε μεταξύ τους παιχνίδι στο US Open 2020 o “Νόλε” αποβλήθηκε γιατί πέταξε το μπαλάκι την επόπτρια.

Το καθοριστικό 3ο σετ

Στο 3ο σετ ο Καρένιο Μπούστα θα προηγηθεί με μπρέικ με 2-0 και θα φτάσει στο 4-1.

Ο Σέρβος μειώνει σε 4-2 αλλά ο Ισπανός πάει στο 5-2. Με το σερβίς του φτάνει στο 5-3 ο “Νόλε” και θα σβήσει και ματς πόιντ.

Με άσο ο Καρένιο θα έχει και 2ο ματς πόιντ αλλά με δικό του λάθος θα σβηστεί και αυτό!

Ο Σέρβος σβήνει και άλλο ματς πόιντ και ο Ισπανός το 6ο ματς πόιντ θα πάρει το χάλκινο μετάλλιο!

Ο Τζόκοβιτς είχε 0/6 μπρέικ πόιντ και ο Καρένιο Μπούστα που ήταν φοβερός στο σερβίς είχε 2/5.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.