Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Την Πέμπτη 5/8 συνεχίζονται κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες με αρκετούς Έλληνες αθλητές να ρίχνονται στην “μάχη” για τη διάκριση

Με την προσπάθεια του Άλκη Κυνηγάκη στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της Πέμπτης (5/8) στο Τόκιο. Στις 6:00 θα αρχίσει την προσπάθειά της η Μαρία Πρεβολαράκη και στις 9:30 ο Χρήστος Βολικάκης στην ποδηλασία πίστας.

Στις 13:00 είναι ο μεγάλος τελικός του επί κοντώ με τη συμμετοχή της Κατερίνας Στεφανίδη και της Νικόλ Κυριακοπούλου, ενώ στις 23:30 ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ θα αγωνιστεί στα 50χλμ βάδην.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

00:30 Μαραθώνια κολύμβηση
Άλκης Κυνηγάκης (10χλμ ανοιχτής θάλασσας) ΕΡΤ2

05:58 Πάλη
Μαρία Πρεβολαράκη (φάση των 16) ΕΡΤ1

09:30 Ποδηλασία πίστας
Χρήστος Βολικάκης (scratch), 10:30 (Tempo), 11:00 (Elimination), 11:55 (Points) ΕΡΤ2

13:00 Στίβος
Νικόλ Κυριακοπούλου, Κατερίνα Στεφανίδη (άλμα επί κοντώ, τελικός)

23:30 Στίβος
Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (50χλμ βάδην) ΕΡΤ2

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.