ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας ο Ελληνοαυστραλός Τζορτζ Καμπόσος -Πανηγύρισε με την ελληνική σημαία! (βίντεο)

Παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας ο Ελληνοαυστραλός Τζορτζ Καμπόσος -Πανηγύρισε με την ελληνική σημαία! (βίντεο)

Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του πανηγύρισε τα ξημερώματα της Κυριακής ο Ελληνοαυστραλός πυγμάχος Τζορτζ Καμπόσος, καθώς αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία Lightweight!.

Ο Τζορτζ Καμπόσος πήρε πανάξια τη ζώνη από τα χέρια του Αμερικανού Τεόφιμο Λόπες.

Ο ομογενής πυγμάχος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο φαβορί του αγώνα, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις του, φτάνοντας σε νοκ ντάουν επί του αντιπάλου του στον πρώτο κιόλας γύρο. Τελικά η νίκη ήρθε με split decicion, που του χάρισε τον τίτλο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Καταγωγή από Σπάρτη

Ο μεγάλος νικητής του αγώνα Τζορτζ Καμπόσος αφιέρωσε τη νίκη στον Έλληνα παππού του, που μετανάστευσε στην Αυστρία από τη Σπάρτη. «Πίστεψα στον εαυτό μου και τον στήριξα. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον παππού μου, τον Τζορτζ Καμπόσος, ο οποίος πέθανε πριν από δύο μήνες, αλλά ξέρω ότι είναι εδώ μαζί μου», ανέφερε εμφανώς συγκινημένος ο 28χρονος πρωτοπυγμάχος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον αντίπαλό του: «Θέλω να απολαύσει τον γιο του. Ξεχάστε τα όλα αυτά, τα παιδιά μας είναι ό,τι πιο σημαντικό». Όσο για τον Λόπεζ, μετά την ήττα του απώλεσε τρεις τίτλους (WBA, WBO, IBF), ενώ δήλωσε πως μπορεί να αλλάξει κατηγορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.