ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Καταπέλτης» ο Κίμι Ραικόνεν: «Δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου στη Formula 1»

«Καταπέλτης» ο Κίμι Ραικόνεν: «Δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου στη Formula 1»

Αφοριστικός σε ό,τι αφορά στη σχέση του με το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 ήταν ο Raikkonen ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει ούτε σαν θεατής στα paddock του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η σχέση του K. Raikkonen με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς από έναν πιλότο, ο οποίος μετρά έναν παγκόσμιο τίτλο και 353 συμμετοχές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Ο Φινλανδός έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 δεν αποτελούσε το περιβάλλον στο οποίο θα ήθελε να ζει, έχοντας καλύτερα πράγματα να κάνει στη ζωή του.

Μετά, βέβαια, και την πρόσφατη αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Raikkonen δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να μασάει τα λόγια του, επισημαίνοντας με κάθε ευκαιρία ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί ποτέ ξανά στην Formula 1.

Για την ακρίβεια ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 ξεκαθάρισε ότι δεν θα πατήσει ξανά στα paddocks της Formula 1, ούτε και ως απλώς θεατής.

«Το μόνο που απολάμβανα ήταν η οδήγηση. Δεν πρόκειται να πατήσω ξανά το πόδι μου στα paddocks. Η Formula 1 δεν ήταν ποτέ η ζωή μου. Πάντα υπήρχαν πράγματα που ήταν σημαντικότερα για εμένα. Κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα».

«Δεν σταμάτησα επειδή δεν είχα τη δύναμη να συνεχίσω αλλά γιατί είχα καλύτερα πράγματα να κάνω από το να βρίσκομαι συνεχώς σε αεροπλάνα και να κοιμάμαι σε ξενοδοχεία».

«Χαίρομαι που όλο αυτό τελείωσε. Ακόμα και το γεγονός ότι δεν κατάφερα να τερματίσω στον τελευταίο αγώνα της καριέρας μου δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα», δήλωσε ο Φινλανδός μη κρύβοντας την ανακούφισή του μετά και την αποχώρησή του από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα σε ερώτηση σχετικά με τα μελλοντικά πλάνα του, απάντησε χαρακτηριστικά ότι απολαμβάνει το «άδειο» ημερολόγιό του και το γεγονός ότι οι διακοπές των Χριστουγέννων ήταν πραγματικές… διακοπές και όχι ένα σύντομο διάλειμμα μερικών ημερών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.