Ο Σ.Τσιτσιπάς στο Νο 4 και η Μ.Σάκκαρη στο Νο 5 του ταμπλό του Australian Open

Ποιοι βρίσκονται πάνω από αυτούς

Ο Σ.Τσιτσιπάς στο Νο 4 και η Μ.Σάκκαρη στο Νο 5 του ταμπλό του Australian Open

Η εξαιρετική παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, το 2021, είχαν άμεσο αντίκτυπο και στις θέσεις των δύο Ελλήνων πρωταθλητών, στο κυρίως ταμπλό του Australian Open, που θα αρχίσει στις 17 Ιανουαρίου στην Μελβούρνη.

Ο «Tsitsifast» βρίσκεται στο Νο 4 του ταμπλό στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, ακολουθώντας τον Σέρβο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Ρώσο, Ντανιίλ Μεντβέντεφ και τον Γερμανό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ενώ προηγείται του Ρώσου, Αντρέι Ρούμπλεφ και του Ισπανού, Ράφα Ναδάλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στην Σάκκαρη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, βρίσκεται στο Νο 5 του κυρίως ταμπλό, πίσω από την «οικοδέσποινα» Ασλεϊ Μπάρτι, η οποία βρίσκεται στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, την Λευκορωσίδα, Αρίνα Σαμπαλένκα, την Ισπανίδα, Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα και την Τσέχα, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, ενώ προηγείται της Εσθονής, Ανέτ Κονταβέϊτ και της Πολωνής, Ιγκα Σβιάτεκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.