ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σ.Τσιτσιπάς: «Το θέμα του Τζοκοβιτς έχει τραβήξει όλη την προσοχή και κανείς δεν μιλάει πλέον για τένις»

Στην συνέντευξη Τύπου για το Australian Open, o Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε εκ νέου για την υπόθεση Τζόκοβιτς

Σ.Τσιτσιπάς: «Το θέμα του Τζοκοβιτς έχει τραβήξει όλη την προσοχή και κανείς δεν μιλάει πλέον για τένις»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξή του ρωτήθηκε για την υπόθεση Τζόκοβιτς, όπως και όλοι οι υπόλοιποι τενίστες, με τον Έλληνα άσο να αναφέρει πως είναι άσχημο που όλοι μιλούν γι’ αυτό αντί για το παιχνίδι.

«Η υπόθεση παίζει παντού. Έχει τραβήξει όλη την προσοχή καθώς ο κόσμος μιλάει γι’ αυτήν. Δεν μιλάει όμως για τένις τις τελευταίες δύο εβδομάδες και είναι κρίμα» είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς που βέβαια έκανε σκληρή κριτική στον Τζόκοβιτς σε συνέντευξη που έδωσε σε ΜΜΕ στην Ινδία.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού του και την επέμβαση που έκανε στον αγκώνα, λέγοντας πως δεν το έχει ξεπεράσει στο 100%, αλλά είναι κοντά.

«Πλησιάζω το 100%… Νοιώθω καλά με το χέρι μου και αυτό είναι θετικό. Η προετοιμασία έχει πάει καλά και έχω προπονηθεί με καλούς παίκτες. Βοηθάει ότι και ο καιρός είναι καλός εδώ φέτος. Θέλω να πιστεύω πως θα είμαι σε θέση να παίξω σε τοπ επίπεδο παιχνίδια των πέντε σετ» ανέφερε ο Τσιτσιπάς.

Όσον αφορά τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο, τον Μάικλ Ιμερ, πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τον γνωρίζω από τα 10 του χρόνια. Παίξαμε μαζί στα juniors για χρόνια. Έχουμε παίξει αρκετές φορές και είναι παίκτης με εξαιρετική κίνηση μέσα στο court. Θα πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Το να ξεκινήσω καλά το τουρνουά θα είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου. Δεν θέλω να ξοδεύω πολλές ώρες στο γήπεδο γιατί θέλω να κρατήσω ενέργεια. Είμαι εδώ για να πάω μακριά στο τουρνουά. Η αυτοπεποίθηση έρχεται την δεύτερη εβδομάδα όταν έχεις κάνει ήδη τα πρώτα βήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.