ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε ότι του έστειλε μήνυμα ο Νόβακ Τζόκοβις: «Τσιτσιπάς και Ναδάλ δεν τον στήριξαν»

Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε ότι του έστειλε μήνυμα ο Νόβακ Τζόκοβις: «Τσιτσιπάς και Ναδάλ δεν τον στήριξαν»

Ο Νικ Κύργιος έχει μετατραπεί σε υποστηρικτή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία, παρότι δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Σέρβο τενίστα στο παρελθόν.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αποκάλυψε μάλιστα ότι το Νο1 του κόσμου του έστειλε μήνυμα για να τον ευχαριστήσει, ενώ άσκησε κριτική σε αθλητές όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Ράφαελ Ναδάλ και ο Άντι Μάρεϊ, για το γεγονός ότι δεν έχουν στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Δηλώσεις του του Νικ Κύργιου

«Ο Χοκ είπε ότι είναι απειλή για τα σύνορά μας. Δεν είναι. Είναι σαν να είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής αυτή τη στιγμή. Είναι εδώ για να παίξει τένις, δεν κάνει τίποτα σε κανέναν. Η συμπεριφορά ανθρώπων της Μελβούρνης έχει υπάρξει απαίσια τα τα τελευταία δύο χρόνια. Καταλαβαίνω την οργή επειδή δεν έχει εμβολιαστεί και πήρε ιατρική εξαίρεση, αλλά είχε τα χαρτιά».

Για τους συναθλητές του: «Ως άνθρωπος σίγουρα αισθάνεται απομονωμένος από εμάς τους υπόλοιπους. Νιώθει ότι όλος ο κόσμος είναι εναντίον του, σαν μην κάνει τίποτα σωστό. Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram και μου είπε “ευχαριστώ για τη στήριξη”. Δεν περίμενε ότι θα ήμουν εγώ αυτός που θα τον στήριζε. Ανθρώπινα, χρειάζεται στήριξη από τους άλλους παίκτες. Ο Τσιτσιπάς, εντάξει, καταλαβαίνω ότι έχεις τις απόψεις του για τα εμβόλια. Ο Μάρεϊ πάντα θα πει το σωστό πράγμα. Ο Ναδάλ, ό,τι να’ ναι. Αλλά αδερφέ, πού είναι η στήριξη; Φανταστείτε πώς αισθάνεται, πιθανότατα χρειάζεται στήριξη από τους παίκτες και την παίρνει από εμένα. Τι στο διάολο;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.